RET

Het RET is het openbaarvervoerbedrijf van de regio Rotterdam.

Het RET is het openbaarvervoerbedrijf van de regio Rotterdam.

Sinds enkele jaren beheert RET zijn aansluitingen via DB energie. RET heeft honderden aansluitingen in de regio en er zijn continu wijzigingen. Sinds een jaar maakt RET ook gebruik van de factuurcontrole. Capaciteitsmanager Joram Peters: In ons team, was één persoon full-time bezig met het beheren van aansluitingen en het verwerken en controleren van facturen.

Ons boekhoudsysteem werkt behoorlijk traag en dat resulteerde in een heleboel niet erg interessant werk. Wij hebben Trenton leren kennen via de Gemeente Rotterdam die ook al van het Trenton systeem gebruik maakten. Zij waren enthousiast en dat gaf bij ons de doorslag om het ook te gaan proberen. In de eerste maand waren er nog wat dingen die misgingen maar sindsdien loopt het heel goed. Ik kan nu zelf het werk doen in een paar uur wat voorheen dagen kostte. Een rapportje uitdraaien gaat makkelijk en zijn ook erg blij met de hulp van Trenton als er iets is waar we niet uitkomen.

Wilt u dat wij u helpen om tijd te besparen met uw administratieve energiezaken, neem dan contact op met Rob Hoijtink, foto, telefoonnummer

Wilt u dat wij u helpen om tijd te besparen met uw administratieve energiezaken?
Rob Hoijtink
+31 (0)88 00 797 00