Wonen in Houten Haven

De gemeente Almere heeft een mooie combinatie van historie en groen voor ogen. Met behoud van het karakter van Almere Haven heeft kwaliteit van wonen en leven alle aandacht gekregen. Vanuit de gemeente Almere is er een gebiedsvisie ontwikkeld die bij de transformatie past van De Paal. Download de gebiedsvisie op de link onderaan de pagina waar je jouw mening en ideeën kunt geven.

Parkeren

Wonen en mobiliteit krijgt een andere dimensie in de toekomst. Wonen is duurzaam en groen en mobiliteit is elektrisch. Voor mobiliteit is aandacht, elektrische auto’s, laadpalen, elektrische deelauto’s, deelfietsen en een grote fietsenstalling zijn onderdeel van de groene visie die uitgevoerd gaat worden. Parkeren zal geheel ondergronds worden.
Previous
Next

Wonen in Houten Haven

Wonen in Houten Haven combineert groen met woonkwaliteit. De binnenruimte of mooie, groene patio van het gebouw geeft een prachtige openbare ontmoetingsplaats. Het geeft een echt gevoel van het buitenleven. Net als bovenop een groen dakterras. Een leuke, groene ontmoetingsplaats op een daktuin. Alle woningen zijn voorzien van hun eigen buitenruimte. Uniek in Almere.

Een combinatie van huur- en koopappartementen

Houten Haven biedt een mooie combinatie van wonen in de toekomst. Zowel voor starters als senioren. Zoals het houten gebouw is bedoeld. Naast koopappartementen zullen er ook huurappartementen worden gerealiseerd en ruimte voor publieke functies. De appartementen variëren van afmeting. Van 50m2 tot en met 95m2. Van betaalbaar naar bovenmodaal. Voor ieder een wens die vervuld kan worden. Met behoud van kleine vooral lokale bedrijven. De voorzieningen in de plint geven extra leefbaarheid rondom het wooncomplex. Deze voorzieningen zijn een toevoeging voor de kwaliteit van wonen en leven in Houten Haven op De Paal.

Previous
Next
Previous
Next

Duurzaamheid

Het prachtige houten wooncomplex van Houten Haven krijgt een “houten identiteit”. Met aandacht voor de CO2 uitstoot en een mooie connectie met de groene zones om het wooncomplex heen met de open patio en de groene daktuin. Een groene verbinding met aandacht voor de toekomst met kwaliteit van leven.

Geef jouw mening en ideeën

We zouden graag alle informatie van omwonenden en bewoners van De Paal willen verzamelen. Allemaal om een nog beter houten woonproduct te kunnen leveren. Stuur ons geheel vrijblijvend jouw ideeën. Blijf met ons in contact, wij houden jou op de hoogte over de planning en de ideeën en meningen die we verwerken in onze plannen. Als je jouw gegevens invult, zullen we je op de hoogte houden.